život píše...

Madrid? A proč ne???

4. 2. 2011 19:13
Rubrika: ze života...

 

Když se vyhlašovala soutěž na signálech (to že ti zaplatí Madrid nebo tak něco), nepochopila jsem to:) Slyšela jsem, že v totom kole mají účastníci soutěže psát na blog článek o tom, proč na to celosvětové setkání vlastně chtějí jet.

Přišlo mi to jako hodně zajímavý podnět k přemýšlení, a tak jsem se do toho pustila:)

Před třemi lety jsme celá rodina poctivě sledovali každé dění v Austrálii, bo tam na setkání s papežem byla moje sestra. Už když tenkrát papež vyhlásil místo příštího setkání, hecli jsme se (jenže už nevím kdo:)), že je to blízko a prostě tam pojedem.

Tak to ve mně jaksi zůstalo. Jen co se začalo o Španělsku koncem září mluvit, něco ve mni furt nedalo pokoje. "Martico, prostě se tam přihlas, bež do toho!" S Honzinem jsme si dali termín, že do Vánoc se přihlásíme. A dodrželi jsme to:)

Takže, proč jsemse přihlásila???

Mám ráda dobrodružství a jsem zastáncem toho, že skoro všechno má člověk ve svém životě zkusit a má využít každé šance a situace, která se mu naskytne.  Takovou masovou akci jsem nikdy nezažila, tak to chcu prostě letos vidět! Těším se na situace, kdy nikomu nebudu rozumět a nebudu schopna ze sebe vyrazit ani jedno blbé anglické slovíčko...Těším se, až se budu třepat nervozitou, že jsem mezi samýma cizíma lidima a nevím, kam jít, nevyznám se v terénu a budu se muset někoho cizího zeptat:) Těším se na chvíle, kdy budu ve fyzické krizi a nebude se mi nic chtět... Těším se na setkání s Ním, který mi dá "Ranu", abych se konečně vzpamatovala.

Věřím, že zakusím něco nového, velkého a hlubokého, co mi nikdo jiný na zemi nemůže dát...

Věřím v neobvyklou sílu setkání, kterou jsem v naší farnosti fakt nezažila...

Věřím, že potkám mnoho úžasných a kouzelných lidí, zažiju nespočetně moc trapasů a krušných chvil, že zmoudřím a budu mít o straaaašně moc zážitků a zkušeností více!

 

No co, zažiju snad toto všechno doma???

 

Zobrazeno 1216×

Komentáře

Lenochod

skvělý článek :)

HonzaH

dost dobré...

EEvik

doost pěkné:-*

zipet

Tož nezbývá popřát, aby se ti to všecko v Madridu vyplnilo! A však Pán je štědrý dárce...

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková