život píše...

neobyčejný večer doma...

22. 9. 2011 10:37
Rubrika: ze života...

Prostě se stalo to, že jsme byli jako rodina (jen polovina) na katolické charismatické konferenci v Brně. Co jsme tam zažili si netroufám popisovat, protože ten co tam už někdy byl ví, a kdo nebyl, nepochopí. To už jsem ale kdesi psala :)

Vrátili jsme se domů všichni nabití zvláštní energií, radostní, povznesení, odreagovaní, odpočinutí, vyvětraní, unavení, šťastní, spokojení, povzbuzení, nadchnutí, odhodlaní k lepšímu a ke změně celého světa... No prostě v oblacích...   (poznámka: to se z nás už vytratilo :))

Přijeli jsme dom. Začala hektická situace, kdy jsme se "dohadovali" koho co je, kde je co schované, kde se to má dát... Následně naši všichni odjeli poreferovat babičce do Lhoty. Vzdala jsem totu návštěvu hned při cestě dom, protože jsem byla z autového řízení ve stavu jak zbitém, bylo mi už třetí den špatně (připadala jsem si jak těhotná) a byla jsem nevyspalá.....

Tak jsem měla celé odpoledne nádherný klid, sama doma, v tichu domácnosti jsem si připadala jak prase v žitě... Chtěla jsem si udělat pěkné odpoledne u čaja, knížky a popř. televize Noe... S plánem, že si taky zajdu na návštevu šéfa do kostela a zahrát si na varhany... Sice to všecko skončilo tím, že jsem celé odpoledne strávila u kompla hledáním už nevím jakých informací, ale i tak to bylo krásné, pohodové, tiché a klid\ńopučké odpoledne... fakt supr, opakovala bych to víckrát!

 

To nejkrásnější přišlo večer. Všeci naši dojeli ze Lhoty. Byla jakási skvělá nálada mezi všema, pokecalo se, cosi pojedlo, a to hlavní... Sedla jsem si ke klavíru s tím, že si zahrám nějaké písně z konference... nenápadně do obyváku přesídllila maminka, poté i tatíneček... A: skončilo to tím, že si se mnou pobrukovali známé písně, pak sme vytáhli ze skříňky zpěvníky i z minulých let a hráli jsme si a zpívali konferenské písničky.. Bylo to tak KRÁSNÉ ! U nás doma taková atmosféra, společný zpěv, to jsem zažila buď poprvé nebo po dlouhé době.. ne, že by u nás doma nebylo skvěle, ale atmosféru TAKOVÉHO svatého druhu, tu jsem dlouho necítila...

 

Ten večer jsem létala štěstím po baráku, počítala hektolitry vyplavených endorfínů a jásala nad krásným večerm doma.. U NÁS doma!

Nechtělo se mi štěstím a nadšením ani usínat... takový neobyčejný večer si budu dlouho pamatovat...! Už jen pro to, že nadšení rodiče přislíbili účast na farní čtvrteční adoraci s tím, že tam zazpíváme tyto písně z konference. (Příští týden svůj slib dodrželi...)

 

Ta konference by se měla dělat častěji :D

 

Zobrazeno 1336×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková